Actie tegels

Meer vierkante meters meer korting ! Vraag daarom een offerte aan! Of kom langs bij onze showroom in Tiel waar wij meer collectie en aanbiedingen hebben dan dat er op de website staat!

Voordelige actie tegels

Bent u op zoek naar voordelige, maar toch kwalitatief goede tegels? En wilt u kunnen kiezen uit een breed assortiment? Natuurlijk wilt u ook niet te veel betalen voor uw tegels! Bij RBtegels bent u aan het juiste adres voor het aanschaffen van actie tegels. RB tegels levert onder andere de merken Ergon, Flaviker, Gardenia, Venus en nog veel meer.

Bezoek onze showroom in Tiel en bekijk ons ruime assortiment

RB tegels is een groothandel in tegels, dus ook in actie tegels. Al vele jaren voorzien wij klanten van tegels. Deze tegels leveren wij door heel het land. Wij hebben zowel in de online winkel als in de showroom in Tiel een breed aanbod aan actie tegels.

Monstertegels aanvragen? Geen enkel probleem!

Wij kunnen ons voorstellen dat u thuis op uw gemakje eens een actie tegel wilt bekijken. Zo kunt u via onze webshop enkele monstertegels aanvragen. Binnen enkele dagen krijgt u deze gratis thuisbezorgd. U kunt de wandmonstertegels ook bij ons in de showroom ophalen. Dit is geen enkel probleem. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend!

Voordelen van RB tegels

Hieronder leest u enkele voordelen van RBtegels:
– Wij voorzien u van een breed assortiment aan actie tegels!
– Wij van RB tegels hebben al vele jaren ervaring in de tegelindustrie, zo kunnen wij u voorzien van uitgebreid advies op maat!
– U kunt zowel in de online shop als bij ons in de showroom dit brede aanbod aan wandtegels bewonderen.
– Omdat wij een groothandel zijn in wandtegels kunnen wij ervoor zorgen dat we de scherpste prijzen kunnen aanbieden.
– Naast het feit dat onze prijzen scherp zijn, krijgt u bij ons ook de beste kwaliteit!

Heeft u nog vragen? Twijfel niet en neem vandaag nog contact met ons op 

Nog niet overtuigd? Kom dan snel eens langs bij onze showroom, gevestigd in Tiel. U kunt natuurlijk ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Als u vragen heeft schroom dan niet om contact op te nemen.

Kom langs bij onze showroom in Tiel waar wij meer collectie en aanbiedingen hebben dan dat er op de website staat!