Badkamertegels

Met de badkamertegels van Tegel Outlet Tiel creëer je in no time een stijlvol oord in huis. Een plek waar je de dag opstart en weer afsluit. Ontwerp een karakteristieke en sfeervolle ruimte waar je even helemaal tot rust kunt komen. Prachtige badkamers zijn tegenwoordig niet alleen maar weggelegd voor grote villa’s: met de juiste tegels kan ook jij een inhouse spa hebben!

  • Badkamertegels van topkwaliteit
  • Bezoek onze showroom in Tiel
  • Offerte binnen 24 uur
  • Gratis bezorging vanaf 50 m2 in heel Nederland
  • Altijd de laagste prijzen
  • Meer vierkante meters = meer korting!

Wist je dat onze tegels scherp geprijsd zijn vanaf € 8,- per vierkante meter? Daarnaast profiteer je van snelle bezorging én hebben we een heel ruime voorraad.

Badkamertegels tegen een scherpe prijs

Onze succesformule ligt onder andere in de manier waarop wij onze prijzen zo scherp kunnen houden. We hebben ten eerste geen webshop waarbij de tegels los besteld kunnen worden. Alle bestellingen verlopen via een offerteformulier. Deze offertes bundelen we, waardoor we ineens een grote partij – tegen een mooie prijs – in kunnen kopen. Daarnaast leveren we ook tegels aan bedrijven. Hierdoor hebben we vaak restpartijen liggen, waar je als consument dan weer gebruik van kan maken.

Offerteformulier ingevuld?

Binnen 24 uur ontvang je een reactie op het ingevulde formulier.

Badkamer vloertegels van Tegel Outlet Tiel

Tegenwoordig is de keuze aan badkamertegels alleen maar breder geworden, omdat er eigenlijk geen verschil meer wordt gemaakt tussen vloer- of wandtegels. Je kan de vloertegels doorleggen op de wanden, waardoor je de badkamer tot één geheel maakt. De badkamers zijn tegenwoordig luxueus, gedurfd en zeer karakteristiek. Mooie voorbeelden van moderne badkamertegels zijn de betonlook tegels, houtlook tegels of vintage tegeltjes.

Leuk weetje: vroeger kostte het verwerken van vloertegels meer dan wandtegels omdat de tegelzetters vaak weinig ervaring hierin hadden. Tegenwoordig is dat niet meer het geval: iedere tegelzetter verwerkt standaard vloertegels.

Standaard witte badkamertegels zijn zo 2019. Op zoek naar een moderne stijl om jouw badkamer mee in te richten? We brengen je graag op de hoogte van de nieuwste trends.

Badkamertegels 1

Bespaar bij Tegel Outlet Tiel

Ten eerste zijn onze badkamertegels al zeer scherp geprijsd door onze succesformule. Passen jouw favoriete tegels net niet binnen het budget? Geen zorgen, want hoe meer vierkante meter je afneemt, hoe hoger de korting! Vul je gegevens in en wij zorgen dat er een offerte jouw kant op komt met de voordeligste prijs. We kijken of we nog een restpartij hebben liggen of dat we jouw bestelling samen kunnen afnemen met die van een andere klant.

Diverse stijlen en maten badkamertegels

Badkamertegels zijn er in zeer veel verschillende maten, kleuren, stijlen, prints en ga zo maar door. We hebben een oneindig assortiment waar je uit kunt kiezen. Tegenwoordig zijn de tegels met betonlook populair. En dat is niet voor niets, want je kan deze prachtige tegels uitzonderlijk goed combineren met andere kleuren.

Badkamertegels 2
Badkamertegels 3

Onderhoudsvrije wandtegels voor de badkamer

Onze tip: betegel je wanden volledig tot het plafond. Hierdoor kan vocht minimaal in de muren trekken én is de badkamer gemakkelijk te onderhouden. Wanneer de schoonmaakbeurt er weer aankomt, sop je de tegels in en spoel je ze zo weer af. Dat is nou eens een badkamer die niet alleen prachtig, maar ook functioneel is!

De mooiste badkamertegels combineren

Door fraaie wandtegels en vloertegels te mixen en matchen zorg je voor die luxe uitstraling waar je naar zoekt. Kom je er niet helemaal uit? Vraag ons om passend advies. Je kan marmerlook tegels, vintage tegels en houtlook tegels met elkaar combineren tot een stijlvolle badkamer.

Badkamertegels 4

Badkamertegels kopen in onze outlet

Het bestellen van je favoriete tegels is simpel bij Tegel Outlet Tiel:

1. Selecteer jouw favoriete badkamertegel en ga door naar ‘offerte aanvragen’.

2. Vul vervolgens al je contactgegevens in met daarbij het aantal m2 van de benodigde oppervlakte.

3. Kom je de badkamertegels bij ons ophalen of wil je de bestelling naar je huis laten verzenden?

4. Heb je nog extra materialen nodig, zoals tegellijm of voegsel? Voeg dit dan toe aan je bestelling.

5. Controleer de invoer van je gegevens nog eenmaal en je kan ‘m verzenden. Binnen 24 uur ontvang je een reactie van ons.

Wanneer wij het formulier eenmaal hebben ontvangen, gaan we direct voor jou aan de slag. Komen we samen tot een (scherp geprijsde) deal? Dan kan je de factuur veilig betalen via iDEAL.

Veelgestelde vragen over badkamertegels

Wat betekent A-kwaliteit badkamertegels?

Op de huidige markt zijn lang niet alle badkamertegels van dezelfde kwaliteit. Daarom controleren wij onze badkamertegels op maximale hardheid en slijtvastheid. Op deze manier ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en duurzaamheid: dat noemen we A-kwaliteit.

Hoe leg ik rechte tegels?

Het is lastig om ze perfect te leggen, vooral voor een onervaren tegelzetter. Je kan gebruikmaken van het tegel levelling systeem of we verwijzen je door naar een deskundige tegelzetter.

Hoe onderhoud ik mijn nieuwe badkamertegels?

Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen. Dit kan er namelijk voor zorgen dat er vocht in de tegel trekt. Gebruik een sopje met bijvoorbeeld allesreiniger en spoel de tegels weer af.

Tegel Outlet Tiel: de beste prijzen van Nederland!

Kom eens langs bij onze outlet in Tiel. We helpen je graag in je zoektocht door advies te geven over het interieur, de stijl en het design. We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken via ons contactformulier.