Keukentegels

Ben jij al helemaal klaar om jouw keuken te voorzien van nieuwe keukentegels? Bij onze tegel outlet vindt je een ruim assortiment, waar je uit kunt kiezen. Kom langs bij onze showroom om ze allemaal te bekijken. Heb jij jouw droomtegel gevonden, dan zorgen wij dat je deze tegen een scherpe prijs mee kunt nemen.

  • Goede kwaliteit vloertegels
  • Bekijk alle tegels in onze showroom
  • Top klantenservice
  • Gratis bezorging (vanaf 50 m2 )
  • Gegarandeerd de laagste prijzen
  • Meer m2 betekent meer korting

Online kan je al onze keukentegels alvast bewonderen. Heb je al jouw favoriete keukentegels gekozen, kom ze dan eens bewonderen in de showroom. Vraag een vrijblijvende offerte op voor een scherp prijsaanbod.

Keukentegels tegen scherpe prijzen

Onze unieke succesformule zorgt ervoor dat we onze tegels zo goedkoop aan kunnen bieden. We kopen onze tegels direct in bij de leverancier, waardoor we besparen op opslagkosten. Daarnaast hebben we regelmatig grote restpartijen liggen die we tegen bodemprijzen de deur uit laten gaan.

Offerteformulier ingevuld?

Binnen 24 uur ontvang je een reactie op het ingevulde formulier.

Kies jouw kleur keukentegel

De keuze van de kleur is belangrijk voor de uiteindelijke sfeer van jouw keuken. Je kan inspiratie opdoen op ons Pinterest-account, waar we voorbeelden hebben van betegelde keukens. Hier kan je ook zien welke kleuren mooi samengaan met elkaar. Handig wanneer je bijvoorbeeld een open keuken hebt en op zoek bent naar een mooie overgang van de keuken naar de woonkamer.

“Denk niet alleen na over de kleur van je nieuwe keuken, maar ook of deze samengaat met de rest van het interieur.”

Keukentegels: de structuur

Met structuur bedoelen we de afwerking van de tegels. Is deze bijvoorbeeld korrelig, hoogglans of mat? Sommige tegels zijn ook niet volledig vlak afgewerkt voor een authentieker resultaat. De structuur bepaalt grotendeels wat de uiteindelijke uitstraling van de keuken wordt.

Keukentegels met marmerlook

Marmerlook is ontzettend populair in 2020 en we verwachten dat deze trend nog lang niet weggaat. Hele keukens worden ingericht met marmer(look), maar ook volledige woningen. Deze luxe tegels zorgen voor een verfijnde uitstraling, zoals te zien bij deze hoogglans vloertegel met marmerlook. We bieden marmerlook aan in verschillende kleuren.

Experimenteer met structuren

We raden je aan om te experimenteren met voorbeelden. Zo zou je het niet 1-2-3 bedenken, maar een marmerlook gaat goed samen met houtlook tegels op de grond. Beide tegels hebben een natuurlijke uitstraling, waarbij de houtlook zorgt voor een warme uitstraling met het strakke marmer.

Industriële keukentegels

Is jouw woonkamer al industrieel ingericht en ben je aan het kijken hoe je de keuken van bijpassende tegels kan voorzien? Blauwe roesttegels zijn tegenwoordig helemaal in de mode en geven de keuken een ruwe, onbehandelde uitstraling. Heb je een basic keuken, dan doop je deze zo om met een roesttegel.

keukentegels 4

Houtlook keukentegels

Houtlook tegels kan je zowel op de vloeren als de wanden plaatsen en geven je keuken een warme sfeer. Die warme sfeer hoeft trouwens niet gelijk te betekenen dat de keuken er daardoor minder strak uit komt te zien, absoluut niet. Met name op de vloer is deze tegel geschikt, omdat je hem in een open keuken door kunt laten lopen naar de woonkamer.

“Een hoogglans vloertegel: in de maat 80×80 cm, met marmerlook-structuur, in de kleur donkergrijs.”

Kom kijken bij onze tegel outlet

Je kan ons complete aanbod bekijken in onze showroom in Tiel. Heb je jouw droomtegel al gevonden, vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons op. We bieden stuntprijzen voor A-kwaliteit keukentegels. Ook kan je inspiratie opdoen via ons Pinterest-account.