Woonkamertegels

Heb je eenmaal tegels in je woonkamer gehad, dan wil je daar nooit meer vanaf stappen. Woonkamertegels zijn tegenwoordig zo veelzijdig, dat ze bijvoorbeeld ook uitgevoerd worden in houtlook, marmerlook of betonlook. Tegels zijn ideaal te combineren met vloerverwarming en zijn bovendien onderhoudsarm. Dit maakt woonkamertegels perfect voor een huis met kinderen.

  • Vloertegels van A-kwaliteit
  • Meer vierkante meters = meer korting
  • Vanaf 50 m2 gratis thuisbezorgd
  • Scherpe stuntprijzen
  • Fantastische klantenservice
  • Kom langs bij onze showroom

Neus door ons online assortiment heen of kom langs bij onze showroom in Tiel. Benieuwd naar een prijsopgaaf? Vraag een vrijblijvende offerte op, dan doen we jou een mooi aanbod!

Woonkamertegels tegen bodemprijzen

We krijgen regelmatig de vraag hoe wij onze tegels tegen zulke mooie prijzen aan kunnen bieden. Dit komt omdat we de tegels direct inkopen bij de leverancier en hierdoor besparen op de opslagkosten. Daarnaast bieden we tegels aan bij bedrijven, waar regelmatig restpartijen van te koop staan tegen stuntprijzen.

Offerteformulier ingevuld?

Binnen 24 uur ontvang je een reactie op het ingevulde formulier.

Kies voor woonkamertegels

Tegels in je woonkamer hoeven echt niet meer ouderwets of kil te zijn. We bieden zoveel verschillende kleuren, structuren en formaten aan dat je alle kanten op kunt. Het grootste voordeel van woonkamertegels is dat ze zo onderhoudsarm zijn.

Wanneer er iets is gemorst, dan maak je het gemakkelijk schoon. Je hoeft je bij het dweilen nooit druk te maken dat de vloer te vochtig wordt. Hetzelfde geldt bij een onverwachtse lekkage. De vloer is duurzaam en behoudt zijn kleur voor lange tijd.

“Hiervoor hadden we jarenlang een parketvloer gehad. Ik stoorde me eraan wanneer ik weer een nieuwe kras of deuk ontdekte. Dat probleem hebben we nu niet meer met een tegelvloer. Bovendien verkleurt de vloer niet meer!”

Doe inspiratie op

Woonkamertegels hebben een luxueuze uitstraling. Omdat er zo veel mogelijk is tegenwoordig, raden we je aan om eens online op ons Pinterest-account te kijken wat de mogelijkheden zijn. Hier doe je inspiratie op voor jouw eigen woonkamer. We sommen de leukste interieurdesigns voor je op.

Houtlook woonkamertegels

Je zou nooit zeggen dat in dit voorbeeld gebruik is gemaakt van tegels. De vloer heeft een uitstraling van een authentieke houten parketvloer en is gecombineerd met vloerverwarming. Zo geniet je van de uitstraling van een houten vloer en profiteer je van de voordelen van een tegelvloer. We bieden een groot assortiment aan houtlook tegels aan in verschillende maten, kleuren en vormen.

Betonlook woonkamertegels

De betonlook tegels hebben een vaste plek gewonnen onder de meest favoriete woonkamertegels. De eigentijdse uitstraling gaat oneindig mee en is makkelijk te combineren met ieder interieur. Maak de vloer wat warmer of speelser door een gekleurd vloerkleed toe te voegen. Het resultaat: strak, modern en industrieel.

Tegels voor woonkamer én keuken

Bij een open keuken moet je ook rekening houden met de stijl van de keuken en of deze zowel bij jouw wensen voor de woonkamer als de tegels aansluit. Omdat woonkamertegels in zoveel verschillende kleuren en structuren beschikbaar zijn, hoef je tegenwoordig niet meer te compenseren. Natuurlijk zijn tegels ook ideaal voor in de keuken dankzij de waterbestendige eigenschappen.

Woonkamertegel-walhalla

Voor jouw favoriete tegel vraag je vrijblijvend een offerte bij ons op. Ben je er nog niet uit? Doe vooraf inspiratie op via ons Pinterest-account. Kom ook eens langs bij onze showroom in Tiel, waar je al onze vloer- en wandtegels voor jouw woonkamer kan vinden.